4 авто екстреної допомоги та мобільний лазнево-пральний комплекс отримали військові Харківщини

Автор Ксенія Кайдалова

Допомога надійшла від благодійних фондів «Даруй Добро» та «Віатор».

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов наголосив, що такі автомобілі допоможуть українським військовим евакуювати поранених з першої лінії бойових дій.

Також передали мобільний лазнево-пральний комплекс, що вкрай необхідний особливо тим воїнам, які наразі перебувають на передових позиціях.

«Ми постійно збираємо потреби від військових, які передаємо нашим волонтерським організаціям. І щойно приходить потрібна допомога, то відразу спрямовуємо її на позиції», – зазначив Олег Синєгубов.

Три карети швидкої допомоги та лазнево-пральний комплекс передав благодійний фонд «Даруй Добро», координатором проєктів якого є Анатолій Русецький – депутат Харківської обласної ради, наразі він також служить у ЗСУ. Окрім цього від фонду захисники отримали квадрокоптери з тепловізором, генератори і теплові гармати.

«Благодійний фонд «Даруй Добро» входить до складу хабу, який працює з початку війни. За допомогою цього хабу вже передано на потреби ЗСУ понад 110 автівок різного типу і класу. Також фонд займається передачею «пташок» для наших військових», – розповів Анатолій Русецький.

Перший заступник начальника Харківської РВА Володимир Усов у співпраці з благодійним фондом «Віатор» допомогли отримати ще одну автівку екстреної медичної допомоги для військових.

«Ця машина надійшла з Великої Британії для евакуації поранених. Наші пісочинські волонтери з благодійного фонду «Віатор», зокрема, Максим Онищенко та Іван Гоєнко, передають автівку відразу військовим у користування. Вона обладнана підйомником, лебідкою і взагалі всім, що потрібно для порятунку поранених», – сказав Володимир Усов.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше