Обстріл Харкова та області: зведення ХОВА

Автор Геннадій Семенов

Упродовж доби ворожі війська продовжили обстрілювати Харків та прикордоння й прифронтові райони Харківщини.

Про це повідомляє голова ХОВА Олег Синєгубов.

28 жовтня 3:17 Харків, лісопаркова зона. Обстріл з влучанням в землю. Інформація щодо постраждалих не надходила.

28 жовтня 2:18 Харків. Влучання в 9 поверховий житловий будинок. Частково зруйновані стіни на 9-му поверсі. Постраждали 7 людей.

20:45 Харків. Обстріл з влучанням у господарчу споруду. Пошкоджено 21 приватний будинок та 4 автомобілі. Постраждали 6 людей.

20:40 Харків. Влучання КАБ у відкриту ділянку місцевості на території приватного домоволодіння. Частково зруйновано приватні житлові будинки, пошкоджено прибудинкові споруди, готель, багатоквартирний житловий будинок, адмінбудівлю.

28 жовтня 3:28 Чугуївський р-н, м. Чугуїв. Обстріл, горіла господарча споруда. Постраждали 8 осіб, з них 5 дітей (всі від госпіталізації відмовились).

11:18 село Кругляківка. Внаслідок обстрілу пошкоджено будинок.

10:25 місто Куп’янськ. Внаслідок артобстрілу пошкоджено будівлі приватного підприємства.

В районі населеного пункту Вовчанськ на Харківському напрямку, за минулу добу, відбулося чотири ворожих штурми позицій наших захисників.

На Куп’янському напрямку відбулося 20 атак окупантів. Сили оборони відбивали наступальні дії противника у бік Кіндрашівки, Синьківки, Колісниківки, Кругляківки, Лозової, Загризового, Першотравневого та Вишневого.

В результаті посилення заходів з евакуації з Купʼянського та Борівського напрямків за добу евакуйовано 54 осіб (серед них 9 дітей)

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше