Поліція Харкова виявила факт неналежного виконання жінкою батьківських обов’язків

Автор Геннадій Семенов

26 січня до поліції надійшла інформація від мешканців будинку у селищі Жуковського щодо 34-річної жінки, яка веде асоціальний спосіб життя та ухиляється від виконання своїх батьківських обовʼязків. 

Про це повідомляє поліція Харківської області.

26 січня до ювенальних поліцейських надійшла інформація від мешканців будинку у селищі Жуковського щодо 34-річної жінки, яка веде асоціальний спосіб життя та ухиляється від виконання своїх батьківських обовʼязків.

Поліція Харкова виявила факт неналежного виконання жінкою батьківських обов'язків 7
Поліція Харкова виявила факт неналежного виконання жінкою батьківських обов'язків 9

У квартирі, де мешкають двоє півторарічних дітей, правоохоронці виявили антисанітарні умови. Малеча мала занедбаний та хворобливий вигляд.

В ході перевірки повідомлення встановлено, що умови мешкання хлопчика і дівчинки не придатні для дітей, матір не доглядає за малечею, не забезпечує їм повноцінне харчування та веде асоціальний спосіб життя.

Раніше з матірʼю неодноразово проводилася відповідна профілактична робота, однак жінка ігнорувала рекомендації та вимоги щодо виконання своїх батьківських обовʼязків.

Поліція Харкова виявила факт неналежного виконання жінкою батьківських обов'язків 11

Працівники поліції та спеціалісти служби у справах дітей прийняли рішення про вилучення малюків з сімʼї.

Вирішується питання про притягнення матері до адміністративної відповідальності за не виконання своїх батьківських обовʼязків.


Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше