У Харкові водій втік з місця ДТП: згодом повернувся п’яний й отримав купу протоколів

Автор Галина Шподарева

24 серпня близько 19:00 харківські патрульні отримали виклик на ДТП на вулиці Миру. На місці поліцейські виявили автомобіль Daewoo, який здійснив зіткнення з іншим авто. Водія був відсутній, проте згодом громадянин повернувся на місце події.

Про це повідомили в УПП Харківської області.

Під час спілкування поліцейські виявили у керманича ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік розповів інспекторам, що перехвилювався та вирішив вжити алкоголь після ДТП. На пропозицію пройти відповідний огляд громадянин погодився.

У Харкові водій втік з місця ДТП: згодом повернувся п'яний й отримав купу протоколів 7

Огляд на стан сп’яніння чоловік пройшов за допомогою приладу «Драгер», результат якого склав 2,14 проміле, що в понад 10 разів перевищує допустиму норму. Також, у водія був відсутній поліс обов’язкового страхування.

Патрульні відсторонили чоловіка від керування та склали на нього адміністративні протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), ч. 4 ст. 130 (Вживання особою, яка керувала транспортним засобом, після дорожньо-транспортної пригоди за її участю алкоголю) та адміністративну постанову за ч.1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, у якої відсутні при собі необхідні документи на право керування) КУпАП.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше