Масштабні обшуки: правоохоронці працюють на дев’яти регіональних митницях

Автор Галина Шподарева

У п’ятницю, 10 лютого, працівники Державного бюро розслідувань та Служби безпеки України у взаємодії з Офісом генерального прокурора влаштували спільні масштабні обшуки по всій вертикалі митниці.

Про це повідомили в Офісі генпрокурора, у ДБР та в СБУ.

Там вказують, що наразі розпочалися обшуки у Центральному апараті Державної митної служби та Волинській, Житомирській, Львівській, Тернопільській, Чернівецькій, Одеській, Київській, Рівненській і Закарпатській регіональних митницях України, пише Громадське.

Також спецслужби встановили, що приблизно 50 суб’єктів господарської діяльності допомагали митникам реалізовувати тіньові схеми. Наразі їх діяльність заблокували. 

Правоохоронці працюють на окремих ділянках державного кордону України та у пунктах пропуску. Роблять це для припинення незаконної діяльності та ліквідації контрабандних схем, повідомляють в СБУ.

І додають, що більш детальна інформація стосовно вчинення корупційних правопорушень працівниками Держмитслужби та діяльності її територіальних органів нададуть після завершення першочергових слідчих дій.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше