У Харкові поліція затримала сутенера: місця зустрічей визначали «замовники» послуг

Автор Геннадій Семенов

Харківські слідчі повідомили чоловіку про підозру у сутенерстві.

Про це повідомляє поліція Харківської області.

До своєї злочинної діяльності він залучив ще двох осіб – адміністратора та оператора. Зловмисник використовував уразливий стан жінок та втягував їх в зайняття проституцією.

Ціна за «послуги» коливалась від 4000 до 15000 гривень за годину. 20 серпня поліцейські міграційної поліції спільно зі слідчими СУ ГУНП в Харківській області під процесуальним керівництвом Харківської обласної прокуратури припинили незаконний «бізнес» зловмисника та провели низку обшуків.

У Харкові поліція затримала сутенера: місця зустрічей визначали «замовники» послуг 7
У Харкові поліція затримала сутенера: місця зустрічей визначали «замовники» послуг 9

Відомо, що фігурант залучив до своєї злочинної діяльності ще двох осіб, які виконували ролі адміністратора та оператора.

Правоохоронці виявили трьох жінок, які були втягнуті в заняття проституцією. Вартість надання секс-послуг за годину коливалась від 4000 до 15000 гривень. Місця зустрічей визначали «замовники» таких послуг.

У Харкові поліція затримала сутенера: місця зустрічей визначали «замовники» послуг 11

В результаті проведення обшуків були вилучені мобільні телефони, банківські картки, носії інформації, гроші та інші речові докази.

Також під час слідчих оперативних дій поліцейські встановили, що в липні чоловік викрав жінку, на ім’я Анастасія. Потерпілу побили та надалі незаконно утримували в будинку, а потім продали у «трудове рабство».

На даний час слідчі повідомили організатору про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 149 (торгівля людьми), ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України.

Зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із внесенням застави у розмірі 450 000 гривень.

Згідно зі санкцією статті йому загрожує до 12 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше