Окупанти намагаються просунутися на Купʼянському напрямку: ситуація на Харківщині за добу

Автор Галина Шподарева

На Харківському напрямку окупанти активних наступальних дій не проводили, намагаються витіснити підрозділи Сил оборони, завдаючи інтенсивного вогневого впливу. Ситуація контрольована.

Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

На Купʼянському напрямку російські окупанти протягом дня намагаються просунутися до наших позицій в районах Дружелюбівки та Петропавлівки. Три атаки противника відбито Силами оборони.

Вночі окупанти здійснили атаку «шахедами» по Харківському та Чугуївському районах: в селі Лизогубівка Безлюдівської громади внаслідок потрапляння БпЛА «шахед» в землю пошкоджено дах будинку, скління вікон, дві господарчі споруди. В Чугуєві пошкоджено автомобіль, паркан, водопровідну трубу, вікна дев’ятиповерхового та п’ятиповерхового будинків, амбулаторію, магазин, відділення Укрпошти, приміщення СТО. В селищі Малинівка Чугуївського району внаслідок обстрілу БпЛА та С-300 території бази відпочинку пошкоджені будинки та майно.

Напередодні, 6 червня, о 15:50 в селі Білий Колодязь Чугуївського району стався обстріл КАБ на відкритій території, інформація про руйнування та постраждалих не надходила.

11:20 с. Томахівка Чугуївського району. Ворожий  обстріл КАБ населеного пункту, внаслідок якого зруйновані будівлі приватного господарства.

11:00 Чугуївський район, Чкаловська ТГ, с. Нова Гнилиця, наїзд трактором на міну «пелюстка», водій отримав поранення та був доставлений до медзакладу.

8:50 м. Ізюм, на території міського цвинтаря під час копання ями для поховання чоловік підірвався на невідомому вибуховому пристрої, госпіталізований.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше