У Києві попрощалися із медикинею «Госпітальєрів» Олександрою Мулькевич, яка загинула на Харківщині

Автор Галина Шподарева

Сьогодні, 17 серпня, у Києві поховали медикиню «Госпітальєрів» Олександру «Майк» Мулькевич. Медикиня загинула 14 серпня на Харківщині через влучення ворожого дрона в евакуаційну автівку, в якій перебувала дівчина.

Про це повідомляє видання УНН.

Прощання та поховання медикині «Госпітальєрів» відбулося на Байковому кладовищі. Вшанувати пам’ять загиблої медикині прийшло близько сотні людей.

У Києві попрощалися із медикинею «Госпітальєрів» Олександрою Мулькевич, яка загинула на Харківщині 7
У Києві попрощалися із медикинею «Госпітальєрів» Олександрою Мулькевич, яка загинула на Харківщині 9

Чоловік Олександри розповів, що за життя вона залишила посмертний лист, на випадок, якщо загине на фронті.

«Якщо дійде до того, що це доведеться зачитати, то знайте: більшого щастя немає для воїна, ніж померти в бою. Всі ми трохи воїни, хтось на полі бою, хтось бореться з корупцією, а хтось відновлює справедливість в судах, наші люди воюють з невиліковними хворобами, а вчені з гравітацією. Така ми войовнича нація. І дуже палка до свободи. Мені пощастило народитися в найкращій країні світу – Україні, і це країна, за яку честь померти. А ще краще за неї жити», – написала Мулькевич.

Нагадаємо, 14 серпня на Харківщині у селищі Білий Колодязь росіяни атакували FPV-дроном машину медичного батальйону «Госпітальєри». Внаслідок атаки одна парамедикиня отримала поранення середнього ступеня, ще одна загинула.

У Києві попрощалися із “госпітальєркою” Олександрою Мулькевич

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше