На Куп’янщині постійно здійснюють моніторинг за реалізацією свинини

Автор Геннадій Семенов

Спеціалісти Куп’янського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області згідно з офіційними повідомленнями та на підставі наказу Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області здійснюють моніторинг за реалізацією свинини та продукції з неї, добового молодняку птиці, дорослої птиці, інкубаційних та товарних яєць на підпорядкованій території.

Про це повідомляє ГУ Держпродспоживслужби в Харківській області.

Особлива увага приділяється недопущенню реалізації свинини в місцях стихійної торгівлі.

Моніторинг здійснюється з метою забезпечення виконання заходів з упередження та ліквідації загрози занесення збудника африканської чуми свиней, грипу пиці, відповідно до повідомлень ГУ Держпродспоживслужби в Харківській області щодо виникнення спалаху африканської чуми свиней на території Богодухівського та Харківського районів, а також офіційних повідомлень ГУ Держпродспоживслужби в Кіровоградській області та ГУ Держпродспоживслужби в Сумській області, де зафіксовано спалахи пташиного грипу в приватних домогосподарствах.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше