Поліція затримала харків’янина, який у місті Зміїв вкрав автомобіль

Автор Геннадій Семенов

До відділу поліції № 2 Чугуївського РУП ГУНП в Харківській області надійшло повідомлення від 67-річного мешканця міста Зміїв про те, що невідома особа заволоділа його автомобілем «ВАЗ-21093».

Про це повідомляє поліція Харківської області.

У результаті проведених оперативно-розшукових заходів співробітники сектору кримінальної поліції встановили особу порушника та місцезнаходження викраденого транспортного засобу. Зловмисником виявився раніше судимий 54-річний мешканець Харкова.

Поліція затримала харків'янина, який у місті Зміїв вкрав автомобіль 7

Чоловік попросив потерпілого довезти його до ставка. На березі він попрямував до вагончика, а за декілька хвилин повернувся із шампуром та став погрожувати водієві. 

Потерпілий відбіг від автомобіля, а нападник тим часом сів до автівки та поїхав до Харкова. Вже за кілька годин правоохоронці затримали його на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Південнопроектної. 

Поліція затримала харків'янина, який у місті Зміїв вкрав автомобіль 9

Автомобіль вилучили та повернули власнику. 

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру за ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі до 12 років з конфіскацією майна або без такої.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше