На Закарпатті затримали жителя Харківщини, який збирався вплав дістатися Румунії

Автор yelyzaveta

Військовослужбовці відділення «Солотвино» затримали 20-річного чоловіка з Харківщини, який планував перетинати кордон з Румунією поза пунктами пропуску.

Про це повідомили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

«Про наміри молодика красномовно свідчили гермомішок зі змінним одягом, особистими речами та документами, до того ж одягнений він був у гідрокостюм, адже збирався долати Тису, якою пролягає українсько-румунський кордон», – йдеться у повідомленні.

Впродовж доби прикордонники Мукачівського загону затримали 12 порушників кордону. Двох чоловіків у ході реалізації інформації, наданої співробітниками оперативно-розшукового відділу, затримали прикордонники відділення «Ракош» на кордоні з Румунією. Затриманими виявились жителі Закарпаття та Київщини. Для перетину кордону чоловіки обрали гірську ділянку держрубежу.

Решту правопорушників прикордонники зупинили поблизу кордону з Угорщиною.

На Закарпатті затримали жителя Харківщини, який збирався вплав дістатися Румунії 11

Зокрема прикордонні наряди відділу «Косино» затримали п’ятьох закарпатців та одного киянина. Військовослужбовці відділу «Лужанка» зупинили двох чоловіків, жителів Рівненщини та Кіровоградщини.

Крім того, 14 січня прикордонники відділу «Вилок» дістали з Тиси 21-річного киянина, який під час спроби незаконно потрапити в Угорщину ледь не загинув.

Стосовно затриманих складено протоколи про адмінправопорушення, передбачене ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», справи скеровано до суду.

На Закарпатті затримали жителя Харківщини, який збирався вплав дістатися Румунії 13

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше