Сім разів атакували окупанти на Харківському напрямку, на Куп’янському – 16

Автор Геннадій Семенов

Оперативна інформація станом на 8:00 23.09.2024 щодо російського вторгнення.

Протягом минулої доби зафіксовано 162 бойових зіткнення, повідомляє Генштаб ЗСУ.

На Харківському напрямку ворог продовжував штурмові дії. Тут відбулося сім бойових зіткнень в районі Вовчанська та Тихого.

На Куп’янському напрямку кількість боєзіткнень склала 16 ворожих атак. Сили оборони відбивали штурмові дії противника біля Петропавлівки, Синьківки, Глушківки, Кругляківки, Лозової та Стельмахівки.

На Лиманському напрямку ЗСУ відбили 13 штурмів окупантів в районах населених пунктів Макіївка, Невське, Білогорівка, Чернещина, Дружелюбівка, Новосадове та Діброва.

Сім разів атакували окупанти на Харківському напрямку, на Куп'янському – 16 7

На Сіверському напрямку Сили оборони відбили дві атаки біля Виїмки.

На Краматорському напрямку українські воїни зупинили 12 спроб противника прорвати нашу оборону в районах Калинівки, Кліщіївки, Григорівки та Ступочків.

На Торецькому напрямку ворог, за підтримки авіації, здійснив 9 атак. Зусилля зосереджував у районах населених пунктів Дачного, Торецька та Щербинівки. Окрім того, штурмував поблизу Неліпівки.

На Покровському напрямку ЗСУ відбили 35 атак. Основні зусилля ворог зосереджував у районах Красного Яру, Воздвиженки, Новоторецька, Гродівки, Новогродівки, Селідового, Маринівки, Миролюбівки та Михайлівки.

За минулу добу авіація, ракетні війська та артилерія Сил оборони завдали вісім ударів по районах зосередження особового складу та ОВТ, двом артилерійським системам, одній системі ППО та пункту управління російських загарбників.

Загалом, минулої доби втрати російських загарбників склали 1330 осіб. Також українські воїни знешкодили 16 танків, 30 бойових броньованих машин, 81 артилерійську систему, дві РСЗВ, 71 БпЛА оперативно-тактичного рівня, 79 автомобілів, дві важкі вогнеметні системи та одиницю спеціальної техніки.

Більш детальна інформація за посиланням.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше