Слідчі показали наслідки обстрілу Харкова та Черкаських Тишків

Автор Галина Шподарева

Ввечері 10 червні росіяни обстріляли Харків та селище Черкаські Тишки. В результаті обстрілів постраждали вісім цивільних громадян.

Про це повідомили в ГУНП Харківської області.

Близько 17:20 військові рф завдали ударів керованими авіабомбами по селищу Черкаські Тишки. В ході обстрілу пошкоджені будинки, сталася пожежа.

О 17:30 росіяни обстріляли Салтівський район Харкова. Зафіксовано влучання в гаражний кооператив. Внаслідок обстрілу постраждав 37-річний чоловік. З вибуховими травмами госпіталізований до лікарні.

Також ворог завдав удару КАБом по Київському району. Пошкоджені приватні будинки. Попередньо, вибухові травми отримали семеро людей. Одного з постраждалих, 75-річного чоловіка, дістали з-під завалів зруйнованого будинку.

За словами начальника ГУНП в Харківської області Володимира Тимошко, ворог попередньо завдав ударів КАБами по цивільній забудові міста.

«Неподалік в приватному секторі впав боєприпас, який не розірвався. Поліція буде вивозити людей з тих будинків, які теоретично можуть бути пошкоджені в результаті вибуху. Ще один боєприпас влучив у Салтівський район в гаражний кооператив. Триває ліквідація пожежі», – зазначив очільник поліції Харківщини.

На місцях подій працюють слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки. За фактами порушення законів та звичаїв війни слідчі відкрили кримінальні провадження за статтею 438 Кримінального кодексу України.

Слідчі показали наслідки обстрілу Харкова та Черкаських Тишків 13

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше